DESPRE NOI

 

Suntem o echipa de tineri ingineri pasionati care lucram in acest domeniu cu pompe hidraulice din 2005, invatand si acumuland experienta alaturi de clientii nostri. 

       Zi de zi invatam si cautam solutiile tehnice pentru a le oferi clientilor nostri o pompa de calitate intr-un timp cat mai scurt posibil si la un pret corect.

       Impreuna am invatat ca o pompa hidraulica sa aiba durata de viata cat mai lunga trebuie sa respectam cateva reguli de curatenie, intretinere si reglaje:

  1. Inainte de montarea unei pompe pe utilaj se verifica urmatoarele:

          - rezervorul hidraulic, tevile si furtunurile sa fie curate;

          - uleiul hidraulic de calitate  (necontaminat cu apa, motorina sau alte substante) nou sau filtrat

          - filtru de aspiratie, filtrele de retur trebuie schimbate. Finetea de filtrare pentru presiuni pana la 200 bar 20μm, pentru presiuni peste 200 bar 10μm.   

  1. Inainte de pornire se verifica urmatoarele:

           - pompa hidraulica, conductele de aspiratie, filtrul de aspiratie sa fie pline cu ulei (bine amorsate si etansate).

  1. Inainte de punerea in sarcina se va efectua rodaj - functionare fara sarcina 10 - 15 minute, dupa care la sarcina redusa cateva ore ( - operatia duce la formarea suprafetelor de calitate a cuplelor de alunecare, se face asezarea suprafetelor, creste portanta, scade coeficientul de frecare si riscul aparitiei uzurilor la sarcini mari).
  2. In exploatare: presiunile pe echipamentele de lucru trebuie limitate! (reglate), valorile maxime nu trebuie sa depaseasca cele indicate in cartea utilajului.

      Detinem un stoc considerabil de pompe hidraulice cu roti dintate, simple, duble sau triple, probabil cel mai mare din tara si din acest motiv putem oferi clientilor nostri o livrare rapida, in 24 de ore oriunde in tara.

      Va asteptam sa ne contactati pentru a ne verifica si a va convinge de seriozitatea, onestitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor noastre.