Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului MHP-DEPOZITUL DE POMPE HIDRAULICE (pompehidraulicestoc.ro).

Site-ul MHP-DEPOZITUL DE POMPE HIDRAULICE (pompehidraulicestoc.ro) este operat de societatea MHP - STORE S.R.L., cu sediul in Str. Cuza Voda, nr. 94, Prahova, Urlati, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/1078/2015. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului MHP-DEPOZITUL DE POMPE HIDRAULICE (pompehidraulicestoc.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si MHP-DEPOZITUL DE POMPE HIDRAULICE (pompehidraulicestoc.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul MHP-DEPOZITUL DE POMPE HIDRAULICE (pompehidraulicestoc.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Politica de Retur. Acceptul Returului

 Vanzatorul poate accepta returnarea produselor din catalog sau a altora la solicitarea Cumparatorului, insa nu este obligat să le accepte. Acceptul sau refuzul returului depinde de tipul de produse, de valoarea acestora, de data la care se doreste a se realiza returul si de motivul returului.

 În cazul în care Compania nu a primit nici o anulare și Bunurile au fost expediate Clientului în conformitate cu comanda Clientului, Compania nu va accepta returnarea Bunurilor respective, cu excepția situațiilor în care Clientul face o cerere de bună credință pentru înlocuire, așa cum este stabilit

 Retururile prin acord special sunt supuse unei taxe de reaprovizionare/prelucrare de 25% din valoarea facturii inițiale.

 Retururile care au fost trimise fără o nici o declarație în prealabil nu vor fi acceptate şi vor fi trimise inapoi Cumpărătorului. În cazul în care astfel de produse vor fi returnate în continuare, Vanzatorul le va da înapoi Cumparatorului, pe cheltuiala proprie.

 Fiecare pachet de retur va avea în interior o copie a formularului de retur acceptat de Vânzător.

 Toate retururile TREBUIE să fie declarate în scris la adresa  office@pompehidraulicestoc.ro până la ora 12.00 a următoarei zi lucrătoare, iar cererea trebuie să fie confirmată de Vânzător.

 Taxa de transport, va fi suportata de Cumparator, în cazul produselor returnate.

 Retururile care au la baza probleme de calitate, conformitate sau greseli din partea Vanzatorului nu vor aduce nici un cost suplimentar Cumparatorului, cu condiția ca acestea să fie notificate Vânzătorului în termenii agreați prin prezentul Document sau în termenul indicat în formularul de garanție.

Plata pentru produsele returnate sa va face intre 5-10 zile lucratoare de la data in care produsele au ajuns in stoc si au fost verificate, sa fie in amalajul lor original si sa nu prezinte lovituri vizibile.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. MHP-DEPOZITUL DE POMPE HIDRAULICE (pompehidraulicestoc.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului MHP-DEPOZITUL DE POMPE HIDRAULICE (pompehidraulicestoc.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii MHP-DEPOZITUL DE POMPE HIDRAULICE (pompehidraulicestoc.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul MHP-DEPOZITUL DE POMPE HIDRAULICE (pompehidraulicestoc.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului MHP-DEPOZITUL DE POMPE HIDRAULICE (pompehidraulicestoc.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@pompehidraulicestoc.ro